Џа ко тексто

Е Јеховаскере сведокија

романе (Македонија) кирилица

„Акаја шукар вест башо царство ка проповединел пе ко цело сумнал“ (Матеј 24:14).

Е Јеховаскере сведокија — Кој сием амен?

Амен сием таро различна нацие хем кераја лафи ко различна чхибја, ама иси амен иста намере. Најбутер таро са, мангаја те да чест е Јеховаске, о Девел башо кова со вакерела и Библија, о Девел со керѓа са о буќа. Даја са амендар те џа пало е Исусескоро пример хем сием горда со сием христијанија. Секова амендар редовно накхавела вакти те поможинел е манушенге те сикљон баши Библија хем е Девлескоро Царство. Адалеске со сведочинаја, или вакераја, башо о Девел о Јехова хем лескоро Царство, амен сием пенџарде сар е Јеховаскере сведокија.

Дикх амари интернет-страница. Сикљов побутер аменге хем башо адава ко со верујнаја.

 

Marriage & Family

Сар шај те овел бахтали тли фамилија?

О Јехова, о бахтало Девел, мангела о фамилие те овен бахтале. Дикх со вакерела и Библија башо рома, ромња, родителија хем о чхаве.

Teenagers

Кој сиум ме?

Ако сиан свесно кобор ту врединеја, кола тане те јака стране, те ограничувања хем те целија, адава ка поможинел тут те ане мудра одлуке кеда сиан под притисок.

Children

О Царство со ка владинел ки цели Пхув

Сар ка овел кеда о Исус ка владинел упри Пхув? Мангеа ли те ове адатхе?

Роде те сикљове тари Библија

Сикљов тари Библија ко вакти хем ко тхан со ту ка манге.

Христијанска видеофилмија

Видеофилмија ко Интернет со бајрарена и вера ко Девел.

Е Јеховаскере сведоконгере состанокија

Роде коте кхедаја амен хем сар амен обожавинаја е Девле

Бириме публикацие

Дикх о најневе публикацие хем о јавера.

Дикх видеоснимке ки знаковно чхиб

Сикљов и Библија аѓаар со ка дикхе видеоснимке ки знаковно чхиб.