Skip to content

Ngoingerang e a Rengedel a Dios a Mo Mengedereder er a Chutem?

A tekoi el duubech er chelechang a ochotii el kmo a Jesus el King er a Rengedel a Dios a di kmedung e ngmo sumechokl a tekoi er tia el chutem.

 

Mosuub a Lmuut el Betok

Momes aike el dirk mlo er ngii el video, ongngak, suobel, me a chais.

Momes el Kmo Ngera Beches

Molasem er a Rolel Aki Mosuub er a Biblia Lobengterir a Rechad

Mosuub er a Biblia lobengkel a chad el di tada.

Molengit er a Chad el Mo Oldingel er Kau

Mosaod a ker er a Biblia, me a lechub e mosuub a lmuut el betok el kirir a Resioning er a Jehovah.

Mei er a Miting er a Resioning er a Jehovah

Bo modengelii a basio er a ongdibel me a rolel aki moruul a omengull er kemam. Aki mengemedaol er a rokui el mei, e diak a chad el merael el melai a tenget.

Ngera Me Ngkirem el Mesuub er a Biblia?​—Cherrengelel

A Biblia a olengeseu er a rebetok el miliol el chad el meliuekl er a beluulechad el mo medengei a nger el kirel a meklou a ultutelel el ker er a klengar. Kau ngsoam el mo ta er tir?

Momes er Tia el Video

Te Rua Techang a Resioning er a Jehovah?

Aki chad er a kakerous el beluu el kakerous a omelekingam, engdi ngosisiu a moktek er kemam. E a ngaruchei er ngii, e ngsomam el mengebkall er a Jehovah, el Dios er a Biblia e Ulemeob a rokui el tekoi. Aki melasem er a tkurrebab el sebecham el oukerebai er a Jesus Kristus e dmeu a rengmam el okedongall el Kristiano. A derta me a derta er kemam a blechoel el ousbech a temam el olengeseu er a rechad el mesuub el kirel a Biblia me a Rengedel a Dios. Aki okedongall el Resioning er a Jehovah e le aki sioning me a lechub e aki mesaod el kirel a Jehovah el Dios me a Rengedel.

Momes er tia el site er kemam. Monguiu er a Biblia el ngar er a Internet. Bo modengei a lmuut el betok el kiram me aike el ki moumerang.

 

Two of Jehovah's Witnesses preaching to a man in a rice paddy.