Перейти до матеріалу

Перейти до другорядного меню

Свідки Єгови

українська

Що таке біблійне вивчення?

Свідки Єгови пропонують людям вивчати Біблію, щоб дати відповідь на багато запитань, у тому числі:

  • Хто такий Бог?

  • Чи Бог дійсно дбає про мене?

  • Як поліпшити своє подружнє життя?

  • Як знайти щастя в житті?

Нижче ви знайдете відповіді на найпоширеніші запитання про нашу програму вивчення Біблії.

Як виглядає таке вивчення? Ми обираємо такі теми, як «Бог» або «шлюб» і досліджуємо різні біблійні вірші, пов’язані з цією темою. Порівнюючи їх, ми розуміємо, що́ в цілому говорить Біблія на цю тему. Так ми даємо Біблії тлумачити саму себе.

Книжка «Чого насправді вчить Біблія?» допомагає нам вивчати Біблію. Ця книжка чітко показує, що́ справді в Біблії говориться про Бога, Ісуса і наше майбутнє.

Скільки коштує одне біблійне вивчення? Вивчення є безплатним, і за підручники для вивчення не береться жодної платні.

Скільки триває кожне вивчення? Чимало людей щотижня виділяють близько години для того, щоб ми вивчали з ними Біблію. Але тривалість вивчення може бути різною. Ми пристосуємося до ваших обставин.

Що, коли я попрошу вивчати зі мною Біблію? Коли ви попросите вивчати з вами Біблію, хтось зі Свідків Єгови зустрінеться з вами у вибраному вами місці і в підхожий час. Упродовж кількох хвилин Свідок покаже, як проводиться вивчення. Якщо вам сподобається, таке вивчення можна буде продовжити.

Чи я повинен стати Свідком Єгови, якщо погоджусь вивчати Біблію? Не обов’язково. Свідки Єгови залюбки навчають людей про Біблію, але нікого не змушують приєднатися до їхньої релігії. Свідки, натомість, з повагою ознайомлюють людей з біблійними вченнями і розуміють, що кожна людина має право вирішувати, у що вірити (1 Петра 3:15).

 

Довідатися більше

ВИВЧЕННЯ БІБЛІЇ

Чому варто вивчати Біблію?

Біблія допомагає мільйонам людей по всьому світі знайти відповіді на важливі життєві запитання. Чи ви також хочете знати відповіді?

ВИВЧЕННЯ БІБЛІЇ

Як проводиться вивчення Біблії?

Свідки Єгови по цілому світі пропонують людям безкоштовну допомогу у вивченні Біблії. Подивіться, як проходить таке вивчення.

ПРО НАС

Попросіть про вивчення Біблії

Вивчайте Біблію у зручному для вас місці та в зручний час.