Перейти до матеріалу

Перейти до другорядного меню

Перейти до змісту

Свідки Єгови

українська

ВАРТОВА БАШТА ЛИПЕНЬ 2013

Чи всі релігії заслуговують довіри?

Чи всі релігії заслуговують довіри?

Якщо ви розчарувалися в якійсь релігії, то, можливо, тепер не довіряєте жодній. Але будьте певні: існує релігія, яка заслуговує довіри. Коли Ісус був на землі, він об’єднав своїх вірних послідовників і навчав їх жити за Божими нормами. Сьогодні також існують справжні послідовники Христа, які старанно застосовують християнські принципи. Хто ж вони?

Естель, згадана в одній з попередніх статей, каже: «Я набула справжніх знань з Біблії лише тоді, коли Свідки Єгови почали проводити зі мною біблійне вивчення. Я зрозуміла значення слів з Івана 8:32: “Ви пізнаєте правду, і правда зробить вас вільними”».

Рей, про якого також ішлося раніше, говорить: «Вивчаючи Біблію зі Свідками Єгови, я дізнався, що Бог не несе жодної відповідальності за страждання людей. Він має вагомі причини допускати зло і обіцяє невдовзі знищити його. Я дуже вдячний, що зрозумів це».

Безумовно, зовсім не легко плисти проти течії в морально зіпсованому світі. Але це можливо. Багато людей хоче, щоб їм допомогли зрозуміти Біблію і застосовувати її вчення. Ось чому Свідки Єгови проводять безплатні біблійні вивчення з мільйонами людей по цілому світі. Щотижня безліч людей довідується, чого насправді вчить Біблія. Завдяки цьому вони наближаються до Творця і їхнє життя стає щасливішим *.

Запитайте Свідків Єгови, чому вони довіряють своїй релігії

Коли наступного разу ви зустрінете Свідків Єгови, запитайте їх, чому вони довіряють своїй релігії. Проаналізуйте їхні вчення і довідайтесь, чи живуть вони за біблійними нормами. А потім самостійно зробіть висновок, чи існує така релігія, якій ви можете довіряти.

^ абз. 5 Більше інформації ви знайдете в книжці «Чого насправді вчить Біблія?». Книжка опублікована Свідками Єгови.

Довідатися більше

ДОБРА НОВИНА ВІД БОГА

Як розпізнати правдиву релігію?

Чи існує лише одна правдива релігія? Розгляньте п’ять ознак, за якими можна розпізнати правдиву релігію.

ВАРТОВА БАШТА

Чому варто вивчати Біблію?

Чи вам спадає на думку щось подібне: «Я не маю часу» або «Не хочу брати на себе жодних зобов’язань»?