Перейти до матеріалу

Перейти до другорядного меню

Перейти до змісту

Свідки Єгови

українська

Вартова башта (видання для вивчення)  |  вересень 2012

Теократичні школи — доказ Божої любові

Теократичні школи — доказ Божої любові

ЄГОВА — наш «Величний Учитель» (Ісаї 30:20НС). Любов спонукує Бога навчати інших. Наприклад, маючи велику любов до Ісуса, Єгова «показує йому все, що робить сам» (Ів. 5:20). З любові до нас, своїх Свідків, Бог дає нам «язик учнів», у той час як ми докладаємо зусиль, щоб прославляти його і допомагати іншим (Ісаї 50:4, Хом.).

Наслідуючи любов Єгови, комітет навчання Керівного органу організував десять теократичних шкіл для тих, хто хоче і може навчатися в них. Чи ти вважаєш ці школи виявом Божої любові?

Довідайся, як проходять теократичні школи і які враження залишились у вісників, котрі їх відвідали. Проаналізуй, як ти особисто можеш черпати пожиток з Божого навчання.

 КОРИСТЬ ВІД ТЕОКРАТИЧНОГО НАВЧАННЯ

Єгова, «Бог любові», дає нам освіту, яка робить наше життя змістовнішим, допомагає відчувати радість у служінні і зносити труднощі (2 Кор. 13:11). Подібно до перших християн, ми добре споряджені, щоб надавати іншим допомогу, «навчаючи їх дотримуватися всього того», що наказав Ісус (Матв. 28:20).

Хоча ми, скоріш за все, не відвідаємо всіх цих шкіл, ми можемо пройти навчання в одній або кількох з них. Ми станемо більш ефективними в служінні, якщо будемо застосовувати біблійні поради, які там почуємо. Також велику користь принесе нам співпраця зі служителями Єгови, котрі закінчили такі школи.

Запитай себе: «Чи обставини дозволяють мені поставити за мету пройти навчання в якійсь із цих шкіл?»

Поклонники Єгови вважають великою честю навчатися в теократичних школах. Нехай навчання від Єгови наближає тебе до нього і допомагає успішно виконувати свої християнські обов’язки, особливо завдання проповідувати добру новину.

 

Довідатися більше

ХТО СЬОГОДНІ ВИКОНУЄ ВОЛЮ ЄГОВИ?

Які існують школи для піонерів?

Яке навчання можуть отримати ті, хто присвячує багато часу проповідуванню про Царство?