Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Yunani

Watch Tower Bible and Tract Society

Kifisias 77

GR 151 24 MAROUSI

YUNANI

+30 210-619-7630

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00