Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Wilayah Palestina

Kingdom Hall of Jehovah’s Witnesses, Manger St.

Hanna Mitri Building, 3rd floor

BETLEHEM

WILAYAH PALESTINA

+970 59-​735-​7414

Jam Kantor

Senén-Jumaah

9.00-21.00