Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Uruguay

Asociación de los Testigos de Jehová

Cesar Mayo Gutierrez 2645

12500 MONTEVIDEO

URUGUAY

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00