Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Turki

Yehova’nın Şahitleri

PO Box 6

Kartal

34870 ISTANBUL

TURKI

+90 212-249-04-17

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.30-17.30