Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Togo

ARTJB (Association religieuse des Témoins de Jéhovah du Bénin)

B.P. 312

AB-CALAVI

BENIN

+228 22-25-05-15

+229 21-36-01-14

+229 97-97-95-33

+229 97-97-95-34

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-12.00 jeung 13.00-17.00