Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Tanzania

Association of Jehovah’s Witnesses

PO Box 7992

DAR ES SALAAM

TANZANIA

+255 754-372777

+255 689-551595

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00