Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Suriname

Gemeente Paramaribo van Jehovah’s Getuigen

PO Box 2914

PARAMARIBO

SURINAME

+597 328054

+597 328049

+597 328021

+597 328019

+597 8918205 (Informasi média)

+597 8899089 (Informasi média)

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-12.00 jeung 13.00-17.00