Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Sudan

Congregation of Jehovah’s Witnesses Khartoum State

PO Box 957

11111

KHARTOUM

SUDAN

+249 919-694805

+249 922-838186

+249 922-255372

Jam Kantor

Minggu-Kemis

08.00-17.30