Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Slovenia

Jehovove priče

pp 22

SI-1241 KAMNIK

SLOVENIA

+386 1-83-03-600

+386 51-442-134 (Handphone)

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00