Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Selandia Baru

Watch Tower Bible and Tract Society

PO Box 75142

Manurewa

AUCKLAND 2243

SELANDIA BARU

+64 9-887-0532

Jam Kantor

Senén-Jumaah

10.00-17.00