Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Rwanda

Organisation Religieuse des Témoins de Jéhovah

20 KG11 AV, Remera

KIGALI

RWANDA

+250 280-900536

+250 280-900537

+250 280-900538

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00