Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Rumania

Organizația Religioasǎ Martorii lui Iehova

CP 132

OP 39

RO-024330 BUCUREȘTI

RUMANIA

+40 21-302-75-00

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-12.00 jeung 13.00-17.00