Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Rodrigues

Association Les Témoins de Jéhovah

BP 625

F-27406 LOUVIERS CEDEX

PRANCIS

+33 2-​32-​25-​55-​55

Jam Kantor

Senén-Jumaah

8.00-12.30 jeung 13.30-17.00