Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Reunion

Association Les Témoins de Jéhovah

BP 625

F-27406 LOUVIERS CEDEX

PRANCIS

+33 2-32-25-55-55

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-12.30 jeung 13.30- 17.00