Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Republik Dominika

Sociedad Dominicana de Los Testigos de Jehova

Apartado 1742

SANTO DOMINGO

REPUBLIK DOMINIKA

jw.do@jw.org

+1 809-595-4007

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00