Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Republik Afrika Tengah

Association Les Témoins de Jéhovah

BP 662

BANGUI

REPUBLIK AFRIKA TENGAH

+236 21-61-20-70

+236 21-61-89-25

+236 70-11-08-00

Jam Kantor

Senén-Jumaah

07.30-16.30