Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Pulo Norfolk

Watchtower Bible and Tract Society of Australia

PO Box 280

INGLEBURN NSW 1890

AUSTRALIA

+61 2-​9829-​5600

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00