Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Portugal

Associação das Testemunhas de Jeova

Apartado 91

P-2766-955 ESTORIL

PORTUGAL

+351 214-690-600

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.30-17.30