Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Polandia

Świadkowie Jehowy w Polsce

ul. Warszawska 14

05-830 NADARZYN

POLANDIA

+48 22-739-16-00

+48 608-575-000 (Informasi média)

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00