Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Paraguay

Asociación Torre de Vigía de Biblias y Tratados

Casilla 482

PY - 1209 ASUNCION

PARAGUAY

+595-21-237-8390

+595-21-578-690 (FAKS)

Jam Kantor

Senén-Jumaah

07.30-12.00 jeung 13.30-17.00