Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Papua Nugini

International Bible Students Association

PO Box 636

BOROKO, NCD 111

PAPUA NUGINI

+675 302-0100

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-12.00 jeung 13.00-17.00