Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Panama

Congregación Cristiana de los Testigos de Jehová, A.R.

Apartado 0819-07567

PANAMA

PANAMA

+507 833-​6402

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00