Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Nikaragua

Asociación Testigos de Jehová de Nicaragua

Apartado 3587

MANAGUA

NIKARAGUA

001-​800-​226-​0568

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00