Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Nigeria

Watch Tower Society of Jehovah’s Witnesses (LTD/GTE)

PMB 1090

BENIN CITY 300001

EDO STATE

NIGERIA

+234 7080-662-020

+234 8039-003-790

+234 1-2793-700

Jam Kantor

Senén-Jumaah

07.30-17.00