Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Nepal

Jehovah’s Witnesses Society

PO Box 24438, GPO

KATHMANDU

NEPAL

+977 1-467-0958

+977 1-428-6951

Jam Kantor

Minggu-Kemis

08.00-17.00