Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Moldova

Cultul Religios Martorii lui Iehova

PO Box 472

MD-2005 CHISINAU

REPUBLIK MOLDOVA

+373 22-22-86-26

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00