Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Meksiko

Congregación Cristiana de los Testigos de Jehová, A.R.

Apartado Postal 895

06002 MEXICO, DF

+52 555-133-3000

+52 555-858-0100

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00