Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Mali

Association Les Témoins de Jéhovah du Sénégal

BP 29896

12000 DAKAR

SENEGAL

+221 33-​820-​80-​00

Jam Kantor

Senén-Jumaah

8.00-12.30 jeung 13.45-17.15