Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Madagaskar

sFI.MPI.BA.MA

(Fikambanan’ny Mpianatra ny Baiboly eto Madagasikara)

BP 116

105 IVATO

MADAGASKAR

+261 2022-44837

+261 3302-44837 (Handphone)

Jam Kantor

Senén-Jumaah

07.30-12.00 jeung 13.00-16.30