Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Lithuania

Jehovah’s Witnesses

Ievų g. 6B

Giraitė

LT-54307 Kauno raj.

LITHUANIA

+370 5 2140 550

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00