Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Liberia

Christian Congregation of Jehovah’s Witnesses of Liberia

PO Box 10-0380

1000 MONROVIA 10

LIBERIA

+231 886-513-408

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00