Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Lesotho

Watch Tower Bible and Tract Society

Private Bag X2067

KRUGERSDORP

1740

AFRIKA SELATAN

+27 11-​761-​1000

Jam Kantor

Senén-Jumaah

07.45-16.45