Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Kuba

Ave. 15 #4608 e/ 46 y 48

PLAYA, LA HABANA

KUBA

+53 7 204 7598

+53 7 204 1026

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-12.00 jeung 13.00-17.00