Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Kosta Rika

ASOCIACIÓN DE TESTIGOS DE JEHOVÁ

Apartado 187-3006

40104 BARREAL DE HEREDIA

KOSTA RIKA

+506 4000-​3842

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00