Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Korea

Watch Tower Bible and Tract Society of Korea

Sindumangok-ro 73, Gongdo-eup,

Anseong-si, Gyeonggi-do, 17558

REPUBLIK KOREA

+82 31-690-0033

+82 31-690-0055 (Informasi média)

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00