Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Kongo (Brazzaville)

Association Les Témoins de Jéhovah

BP 634

LIMETE

KINSHASA

REPUBLIK DEMOKRATIK KONGO

+243 81-​555-​1000

+243 99-​818-​9791

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.30-12.00 jeung 13.00-16.45