Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Kirgistan

Religious Center of Jehovah’s Witnesses in Kyrgyz Republic

PO Box 80

720080 BISHKEK

KIRGISTAN

+996 312-346-312

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00