Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Kazakstan

PO Box 198

ALMATY, 050000

KAZAKSTAN

+7 727-232-36-62

+7 727-226-30-42

+7 777-223-19-89 (Handphone)

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00