Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Kapuloan Virginia AS

Jehovah’s Witnesses

900 Red Mills Road

WALLKILL NY 12589-​3223

AMERIKA SERIKAT

+1 845-​744-​6000

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-12.00 jeung 13.00-17.00