Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Israel

Watchtower Association of Israel, RA

Shefer 23

6516604, Tel Aviv

ISRAEL

+972 3-5164039

+972 54-5681911 (Informasi média)

Jam Kantor

Minggu-Kemis

08.00-17.00