Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

India

Jehovah’s Witnesses of India

PO Box 6440

Yelahanka

BENGALURU-KAR 560 064

INDIA

+91 80-2309-2400

Jam Kantor

Senén-Jumaah

07.45-16.45