Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Guyana

The Association of Jehovah’s Witnesses of Trinidad & Tobago

Lower Rapsey St and Laxmi Lane

CUREPE

TRINIDAD JEUNG TOBAGO

+592-​233-​6812

Jam Kantor

Senén-Jumaah

8.00-12.00 jeung 13.00-17.00