Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Guinea

Les Témoins de Jehovah de Guinée

BP 2714

CONAKRY 1

GUINEA

+224 63-40-96-50

+224 63-35-38-50

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.00-17.00