Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Guinea Ekuatorial

Les Témoins de Jéhovah du Cameroun

BP 889

DOUALA

KAMERUN

+237 243 821 830

+237 243 821 834

+237 699 995 502

+237 699 999 837

+001 914-​509-​0046 (Catetan: Bisa jadi nelepon ka Kamerun liwat nomer Amerika ieu leuwih murah pikeun sababaraha layanan telepon.)

Jam Kantor

Senén-Jumaah

07.45-12.00 jeung 13.15-17.00