Pindah kana eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kontak Urang

Abdi sadaya bungah bisa ngabantu jalma-jalma nu hayang nyaho ngeunaan Alkitab atawa kagiatan Saksi-Saksi Yéhuwa di sakuliah dunya. Gunakeun salah sahiji cara di handap ieu pikeun komunikasi jeung Saksi-Saksi Yéhuwa di daérah Sadérék.

Georgia

Watch Tower Society

Aerodromis Dasakhleba 13th Street, No. 10

TBILISI, 0182

GEORGIA

+995 32-276-23-59

+995 597 71 00 00

Jam Kantor

Senén-Jumaah

08.15-17.15